top of page

Προϊόντα

H Veridos Matsoukis διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία  εξασφαλίζοντας στους πελάτες της όλη την απαιτούμενη υποστήριξη και ευελιξία,  για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εντύπων ασφαλείας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία των πιο πρόσφατων ερευνών σχετικά με τον κόσμο των παγκόσμιων μετακινήσεων, είναι φανερό πως ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ποτέ τόσο μικρός. Μόνο στις αεροπορικές μετακινήσεις ο αριθμός των επιβατών αυξάνεται σταθερά σχεδόν κατά πέντε τοις εκατό κάθε χρόνο.

Έγγραφα για μια παγκόσμιας εμβέλειας μετακίνηση

Hands Working on Magazine Print

Τα e-Covers και τα Inlays είναι δύο εύκολες μέθοδοι αναβάθμισης των υπαρχόντων διαβατηρίων, πλήρως συμμορφωμένες με τις προδιαγραφές της ICAO.

Εύκολη και Αποδοτική Αναβάθμιση Υπάρχοντων Διαβατηρίων

Typography Poster Print

Hλεκτρονικές ταυτότητες και πλαστικές σελίδες δεδομένων ηλεκτρονικών διαβατηρίων με μεγάλη διάρκεια ζωής

Για την εκπλήρωση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας, οι ηλεκτρονικές  ταυτότητας της Veridos και οι σελίδες δεδομένων διαβατηρίου είναι δομημένες γύρω από ένα ευρύ φάσμα υλικών. Με βάση τις ανάγκες του πελάτη, αναπτύσσονται μία ή περισσότερες τεχνολογίες εξατομίκευσης όπως η χάραξη με λέιζερ.

00473.MTS.Still001.jpg

Επιβάλλοντας την Ασφάλεια
Προστατεύοντας τους Επαγγελματίες Οδηγούς

Οι ψηφιακοί ταχογράφοι αποτελούν ήδη καθημερινότητα για πολλούς επαγγελματίες οδηγούς. Το σύστημα αυτό προφέρει οδική ασφάλεια μέσω αυτόματης καταγραφής και τακτικής επιθεώρησης δεδομένων της απόδοσης ενός οδηγού καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδρομή του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων ταχύτητας και διανυθείσας απόστασης.

Black Pencils and Magazine

Ασφαλή Σύνορα, Ταχύτερη Επεξεργασία

Η κλασική επικύρωση με το χέρι για τη βίζα εισόδου/εξόδου στα διαβατήρια τείνει ολοένα και περισσότερο να γίνει ανάμνηση του παρελθόντος. Παρ’ ότι αυτές οι σφραγίδες αρέσουν στους ταξιδιώτες ως νοσταλγικά ενθύμια, από άποψη ασφαλείας μπορούν να αλλοιωθούν πολύ εύκολα. Δεδομένου ότι η παράνομη μετανάστευση θεωρείται πλέον μία από τις σημαντικότερες απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια, χρειάζονται απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της.

Black Pencils and Magazine

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

Τα γραμματόσημα εκτυπώνονται σε υψηλής ποιότητας χαρτί γομέ ή αυτοκόλλητο χαρτί, σε διάφορες διαστάσεις, συνδυάζοντας αρκετές μεθόδους εκτύπωσης όπως είναι λιθογραφία (offset), χαλκογραφία, μεταξοτυπία και θερμοτυπία ώστε να διασφαλιστεί η διαφοροποίηση του προϊόντος τόσο εμφανισιακά όσο και ποιοτικά. Για πάνω από 3 δεκαετίες, η Veridos Matsoukis προμηθεύει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με γραμματόσημα και άλλα φιλοτελικά προϊόντα.

Black Pencils and Magazine

Αδύνατη η παραχάραξή τους

Τα εισιτήρια μαζικής μεταφοράς παράγονται με τη χρήση ειδικού αποκλειστικού υδατογραφημένου χαρτιού  με επιπλέον στοιχεία ασφαλείας, το οποίο σε συνδυασμό με μια ειδική αρίθμηση και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθιστούν δύσκολη την προσπάθεια παραχάραξης τους.

Black Pencils and Magazine
bottom of page